IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
10:28 | 18 март 2019
Обновен: 14:48 | 25 април 2024

Играчи на Милан едва не се сбиха по време на дербито с Интер

Франк Кесие и Лукас Билия сериозно се изложиха

По материала работи: Слав Велев
Играчи на Милан едва не се сбиха по време на дербито с Интер

Милан падна с 2:3 от Интер снощи, но "росонерите" претърпяха поражение и на резервната си скамейка, където Франк Кесие и Лукас Билия едва не се сбиха. Случката се разигра в 69-ата минута на дербито, когато Кесие бе заменен и видимо ядосат от играта си пое към скамейката. Там Билия го репликира и това доведе до свирепи изблици на Франк, който едва бе удържан от Абате, Родригес и Борини.

 

Кесие сериозно се издъни и това ядоса до краен предел Дженаро Гатузо, който след мача коментира инцидента. Двамата замесени пък се извиниха пред камерите. “Бях разочарован от играта си и от резултата. Адреналинът беше висок и в този момент погледнах Лукас, което беше грешка. Трябва да се уча от него, а не да го нападам. Съжалявам", заяви Кесие.“С Франк се изяснихме. Недостойна постъпка и се срамувам от нея. Изложихме се много, за което съжалявам. Извинявам се на всички в клуба, това няма да се повтори", добави Билия.

 

gol.bg

Четете още: ПСЖ отпадна от Шампионската лига, но мачка във Франция

 

Коментари

Новини Варна