IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
21:54 | 22 март 2019
Обновен: 03:03 | 28 февруари 2024

България изпрати осем киокушин бойци на Гран при в Токио

С тях е селекционерът на националния отбор сенсей Захари Дамянов

По материала работи: Борис Проданов
България изпрати осем киокушин бойци на Гран при в Токио

Българската карате киокушин федерация изпрати осем състезатели, двама треньори и един доктор към Токио, Япония. Националите ни ще стъпят в битка на татамито на елитното международно състезание Токио Гран При 2019 г.

 

Най-лекият ни представител на турнира ще бъде Стилиян Петков от СК „Ипон“ - Русе при 65-килограмовите. В по-високата категория до 75 кг. Кристиян Станков от СК „Самурай“ - Бургас и Стоян Илчев ще стъпят в битка за медалите в страната на изгряващото слънце. Настоящият европейски шампион до 85 килограма, Кристиян Дойчев, ще защитават родната чест на татамито в Токио, а в тежката категория на турнира Георги Иванош от СК „Армеец“ и Йордан Миладинов ще премерят сили с най-добрите бойци на Азия.

 

Селекционерът на националния отбор по киокушин на България, сенсей Захари Дамянов, ще предвожда бойците ни заедно със сенсей Петър Мартинов. За здравето на националите ни ще се грижи доктор Стоян Стаматов.

 

boec.bg

 

Още по темата: Българите разгромиха опонентите си на супертурнира Senshi във Варна

Коментари

Новини Варна