IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
21:57 | 24 март 2019
Обновен: 06:49 | 17 април 2024

Мойс Кийн: Кристиано ме направи толкова добър

"Попивам всяко негово движение", призна младата звезда на Ювентус и Италия

По материала работи: Юлиян Атанасов
Мойс Кийн: Кристиано ме направи толкова добър

Нападателят на Ювентус Мойс Кийн е развил качествата си през този сезон благодарение на възможността да тренира всеки ден с мегазвездата Кристиано Роналдо.19-годишният Кен вкара дебютния си гол за националния отбор на Италия при победата над Финландия снощи с 2:0.Нападателят е резерва на Роналдо в Ювентус, но вкара два гола срещу Удинезе по-рано този месец и използва по най-добрия начин дадения му шанс за изява на мястото на Роналдо, който бе оставен да почива в този мач.

 

"Мога само да се уча от него. Тренирам всеки ден с Роналдо и попивам всяко негово движение. Тренирам здраво и чакам своя шанс. Пред мен има много рекорди за подобряване и аз съм готов за това", каза Кийн след гола си срещу Финландия. Нападателят е роден в Италия, а родителите му са от Кот Д'Ивоар.Селекционерът на Италия Роберто Манчини също направи своя дебют за "Скуадра адзура" като футболист на 19 години."Той има огромни перспективи, но да не забравяме, че говорим за 19-годишно дете. Очакваме големи неща от него, но трябва да приемаме и грешките му. Той е орисан да бъде голям футболист. Има страхотни качества, но това не винаги е достатъчно. Трябва да бъде хладнокръвен и да се радва на играта", коментира Манчини.

 

gol.bg

 

Четете още: Съдия от Литва ще ръководи двубоя ни с Косово

 

 

 

Коментари

Новини Варна