IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
21:20 | 24 март 2019
Обновен: 20:13 | 25 април 2024

Съдия от Литва ще ръководи двубоя ни с Косово

Емил Костадинов замина с националния отбор за Прищина

По материала работи: Юлиян Атанасов
Съдия от Литва ще ръководи двубоя ни с Косово

Съдийска бригада от Литва ще ръководи утрешната европейска квалификация между националните отбори на Косово и България. Мачът е от 21:45 часа в Прищина, а главен арбитър ще бъде Гедиминас Мазейка.

 

Негови помощници са Витаутас Симкус и Витенис Казлаускас, а четвърти рефер - Манфредас Лукянчукас.Междувременно членът на изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов замина с националния отбор за Прищина. Според него силата на защитата ще бъде основна, за да се надяваме на успехи."За да спечелим, трябва да не ни вкарат гол и да подобрим играта си в някои аспекти. Гледах един мач на отбора на Косово и определено това е състав с качества. И ще ни бъде доста тежко“, заяви Емил Костадинов.

 

За съжаление, имаме контузени играчи като Пламен Илиев, Чочев и Десподов. Отсъствието на Десподов не мисля, че ще се отрази, защото той е играл само 2-3 мача като титуляр.По-сериозна е липсата на Чочев, който е опитен футболист. Но има хора, които могат да ги заменят. Мисля, че отборът трябва да играе като отбор“, допълни той.

 

Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Четете още: Гуардиола носи футбола в сърцето си и затова постига успехи

 

Коментари

Новини Варна