IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
10:38 | 16 април 2019
Обновен: 03:11 | 28 февруари 2024

Тервел ще се бие за световната титла

Следващият мач на Пулев ще е в Пловдив, обяви Ивайло Гоцев

По материала работи: Слав Велев
Тервел ще се бие за световната титла

До 1,5 години Тервел Пулев трябва да излезе в мач за световна титла. Това обяви мениджърът му Ивайло Гоцев."Прави терапия в момента. В зависимост от неговото възстановяване ще обявим дата на галавечерта за следващия му двубой, който ще се състои в Пловдив", каза Гоцев относно счупената ръка на Тервел. "Очакваме да е през юни или в началото на юли. Планираме в следващите 12 до 18 месеца Тервел да се бие за световната титла", добави Гоцев пред "България днес".

 

Гоцев е на път да доведе легендарния мениджър Дон Кинг в България. "Подписах договор да представлявам световния шампион Мануел Чар (31 победи, 17 с нокаут и 4 загуби). В момента преговаряме за двубой с боксьора на Дон Кинг - Тревър Брайън (20 победи, 14 с нокаут). Този мач може също да се проведе в Пловдив", добави Гоцев.Припомняме, че в края на март Тервел Пулев има 13 победи от 13 мача. Последният му беше срещу американеца Мич Уилямс и 36-годишният българин постигна най-трудния си успех при професионалистите.

 

gol.bg

 

Четете още: Нефтохимик стартира убедително защитата на титлата

Коментари

Новини Варна