IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Спорт
13:46 | 18 май 2019
Обновен: 10:24 | 21 април 2024

МФК Спартак разгроми Силесия със 7:3

Домакините продължават без загуба участието си в третото издание на Varna International Beach Soccer Cup

По материала работи: Пламен Янков
МФК Спартак разгроми Силесия със 7:3

Мартин Великов отбеляза едно от седемте попадения за МФК Спартак срещу Силесия. Снимка авторът

 

 

Две победи в първите си два мача записа шампионът на България МФК Спартак в третото издание на турнира Varna International Beach Soccer Cup. Общо 42 гола бяха отбелязани в първия ден на надпреварата, която тече от петък до неделя на плажа в Аспарухово. След успеха с 8:4 над тима на академията на Спартак Москва на старта, домакините се наложиха категорично със 7:3 над Силесия. Хеттрик за МФК Спартак отбеляза Станислав Джамбазов.

 

С два гола се отчете Иван Мартинов. По едно попадение добавиха капитанът Калоян Цветков и Мартин Великов. Хетррик за тима на Силесия записа Рафа Мордон. Силни изяви на вратата на МФК Спартак имаха и двамата вратари Добромир Господинов и Станислав Иванов. Загубата е трета поредна за Силесия в турнира, след пораженията с 3:5 от молдовския Олимпия и с 2:6 от Динамо Батуми. 

 

В другия мач от сутрешната сесия на втория ден от надпреварата Олимпия прекрати победната серия на грузинския Динамо и се наложи с 5:2.

 

ПОЛИНА ПЕТРОВА

Коментари

Новини Варна