IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
10:04 | 19 май 2019
Обновен: 07:23 | 27 март 2024

Вацке: Играхме като шампиони, една победа ни лиши от салатиерата

"Байерн заслужено е шампион, изиграха много силен полусезон", призна босът на Дортмунд

По материала работи: Пламен Янков
Вацке: Играхме като шампиони, една победа ни лиши от салатиерата

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке поздрави своя отбор след победата с 2:0 над Борусия Мьонхенгладбах, която стигна само за второ място в крайното класиране, пише Gol.bg.


"Нашият отбор излезе днес като шампион. Играхме много добре, много сигурно. Гордея се с нашия отбор. Постигнахме третия най-добър резултат в крайното класиране в историята на клуба ни в Бундеслигата", започна Вацке.


"Навярно можехме да постигнем и повече, защото при още една победа сега щяхме да сме шампиони. Но сега се намираме в началото на своето развитие. Днес се видя, че нашият отбор разполага с огромен потенциал."


"Байерн изигра много силен пролетен полусезон. Те имат с две точки повече от нас и заслужено са шампиони. Можем да ги поздравим. Ще се опитаме да останем близо до тях в следващите години. Това е много амбициозна цел, но ние ще се опитаме", допълни босът на вестфалци.


Четете още: Лион се спря на изненадващо име за нов треньор
 

Коментари

Новини Варна