Георги Кабаков ще свири мача между Черно море и ЦСКА-София
Той ръководи втората среща на „моряците“ и от изминалия шампионат, когато варненци завършиха наравно 2:2 срещу Левски в София
Публикувана: 18 Jul 2019 | 15:34

Георги Кабаков ще ръководи мача между Черно море и ЦСКА-София от втория кръг на елитната ни футболна лига. Негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а съдийски наблюдател ще е Валентин Добрев. Георги Кабаков ръководи втория мач на Черно море и от изминалия шампионат, когато „моряците“ завършиха наравно 2:2 срещу Левски в София. 


Илиан Илиев определи групата на „зелено-белите“ за гостуването на ЦСКА. От нея заради травми отпаднаха Мартин Костадинов и Лъчезар Йорданов. Сред избраниците на специалиста за първи път попадна централният бранител Димитриос Хантакиас. Новото попълнение от Гърция  пропусна старта на първенството заради проблеми с документите. Мачът между ЦСКА и Черно море е на стадион “Българска армия” в събота, 20 юли от 18:45 часа.


Час по-късно другият варненски отбор – Спартак, започва кампанията си във втора лига срещу Нефтохимик в Созопол. Двубоят ще бъде ръководен от Рюстем Карагарен с помощници Светослав Енчев и Цветан Горанов,  а съдийски наблюдател ще е Красимир Стойчев.

 

ПОЛИНА ПЕТРОВА

Коментари ( 0 )