IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
08:22 | 21 юли 2019
Обновен: 17:11 | 25 април 2024

Приключи турнира за подрастващи по плажен футбол в Шкорпиловци

В надпреварата се включиха 7 отбора, които изиграха общо 18 двубоя до определянето на шампиона

По материала работи: Пламен Янков
Приключи турнира за подрастващи по плажен футбол в Шкорпиловци

 
Отборът на Ловеч 2018 спечели турнира по плажен футбол за подрастващи (родени 2005 и 2006 г.), който се проведе в Шкорпиловци. В надпреварата се включиха 7 отбора, които изиграха общо 18 двубоя до определянето на шампиона.

 
В сблъсъка за първото място тимът от "Града на люляците" победи с 6:2 Спартак (Варна). Бронзовите медали бяха спечелени от състава на Основно училище "Отец Паисий" (Русе), който надигра Черноморец (Балчик) с 6:2. Пети в крайното подреждане завърши Локомотив (Пловдив), следван от Суворово и Юнак (Варна).

 
Организаторите раздадоха и няколко индивидуални награди. Призът за "феър плей" отиде при отбора на Юнак. Тони Петков от Ловеч и Самуил Дечков от Спартак си поделиха вратарската статуетка, а Константин Павлов от "Отец Паисий" и Мартин Димитров от Ловеч са №1 при голмайсторите с по 13 попадения. "Купата на кмета на Долен Чифлик" бе връчена на капитана на ловешкия тим от кметицата на Ловеч Корнелия Маринова.

 
Организаторите разкриха, че това е 11-о издание на надпреварата, и си пожелаха догодина да има повече турнири по плажен футбол за подрастващи, а не както досега - само в Русе и Шкорпиловци. По този начин, според тях, повече деца ще се запалят по магията на атрактивния спорт.
 
 

Коментари

Новини Варна