IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
20:00 | 25 август 2019
Обновен: 17:54 | 25 април 2024

Клоп: Арсенал ме изненада със схемата си, но се представихме доста добре

Мениджърът на Ливърпул остана доволен от поредната победа

По материала работи: Слав Велев
Клоп: Арсенал ме изненада със схемата си, но се представихме доста добре

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана изключително доволен от третата поредна победа на тима във Висшата лига, този път над Арсенал с 3:1 на "Анфийлд"."Не мислех за броя на головете, които бихме могли да вкараме. Но ако трябва да бъда честен не очаквах Арсенал да играе в такава система. Не съм сигурен, че са играли в тази постройка до момента дори в предсезонната подготовка", коментира той пред клубната телевизия.

 

"Имахме доста пространства по крилата, но имахме проблем да намерим позиция в наказателното поле. Техните бранители спечелиха много от двубоите във въздуха, но пък ние спечелихме доста от вторите топки и постоянно ги поставяхме под натиск"."Правихме го дори без да сме стигнали до резултата, който искахме. Мисля, че като цяло се справихме супер. Адриан имаше перфектни намеси в ситуациите, които се откриха пред него и като цяло мисля, че се справихме екипно по добър начин"."Разбира се, че отбор като Арсенал винаги може да те затрудни, но в този случай ние бяхме по-добрият отбор на терена".

 

gol.bg

Четете още: Кралския клуб с атака отпреди 5 години

Коментари

Новини Варна