IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
13:49 | 19 ноември 2019
Обновен: 19:53 | 25 април 2024

„Славия“ с проблеми в средата на терена срещу „Черно море“

Ще направим всичко възможно да се върнем към победите, коментира треньорът на „белите“ Златомир Загорчич

По материала работи: Борис Проданов
Златомир Загорчич

Старши треньорът на „Славия“ Златомир Загорчич има да решава сериозен проблем в средата на терена за домакинството на „Черно море“. Дербито от Първа футболна лига е в събота от 12,30 ч. на обяд. Наставникът на „белите“ реално ще заложи на нова халфова линия.

 

Вътрешните полузащитници Славчо Шоколаров и Янис Карабельов са наказани. Шоколаров бе санкциониран от ДК за 3 мача. Той бе изгонен при загубата от ЦСКА. Карабельов пък получи пети жълт картон, твърди sportal.bg.

 

Очаква се Загорчич да заложи в средата на терена в събота на Венцислав Бенгюзов и Владислав Узунов. Двамата играха един до друг в контролата с младежкия национален отбор, завършила 3:3. Опция за средата на терена е Дарко Тасевски. Той обаче по-често е използван зад нападателя.

 

“Ще направим всичко възможно да се върнем към победите. Това е голямото желание на всички в клуба. Но няма да е лесно срещу много силен противник като „Черно море”“, коментира треньорът на „белите“ Златомир Загорчич по повод предстоящия шампионатен мач срещу варненци.

 

Прочетете още: Черно море започна подготовка за Славия с двама рожденици

Коментари

Новини Варна