IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
21:43 | 9 януари 2020
Обновен: 21:02 | 20 март 2024

Атанас Божилов ще защитава Световния пояс по кикбокс за професионалисти на SENSHI 5

Петото издание на бойната гала вечер ще се състои на 22 февруари във Варна, билетите вече са в продажба

По материала работи: Борис Проданов
Атанас Божилов ще защитава Световния пояс по кикбокс за професионалисти на SENSHI 5

Капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов предстои да направи първа защита на световната си титла по кикбокс за професионалисти на петото издание на бойната галавечер SENSHI. Тя ще се проведе на 22 февруари в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна и ще вдигне адреналина на публиката с 9 интригуващи двубоя. VIP масите и билетите за галата вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg. 

 

Двукратният световен шампион в стил К-1 за професионалисти завоюва световния пояс на WAKO PRO, който сега ще защитава, през април 2019 година на ринга на SENSHI. Тогава той се изправи срещу коравия Макс Сподаренко от Беларус в категория до 71.8 кг. Сега Божилов ще се качи за четвърти път на арената на галата. Последните му три битки на SENSHI бяха увенчани със знаменит успех. През октомври той се качи на ринга в сблъсък срещу друг силен представител на Беларус Павел Правашински. Супер битката между двамата протече по правилата на К-1 в категория до 75 кг.,а след три пълни рунда победата отиде заслужено при българина, който доминираше през целия мач. 

 

През 2018 година Божилов става и световен шампион по кикбокс за професионалисти на Kickboxing Grand Prix до 72.5 кг. Постиженията на капитана на националния ни отбор му донесоха и номинация за приза Спортист на годината за Бургас през 2019 г. 

 

Срещу кого ще се изправи Божилов и в какъв стил ще бъде битката между двамата бойци, предстои да разберете съвсем скоро.

Билетите за бойната галавечер SENSHI 5 са на цени от 10 и от 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

 

За повече информация следете уебсайта на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете и във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI. 

 

Прочетете още: SENSHI се завръща на 22 февруари във Варна
 

 

 

Коментари

Новини Варна