IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
19:20 | 13 февруари 2020
Обновен: 02:21 | 11 април 2024

Рекордьорът по мачове в елита Николай Йорданов, ще ръководи Дунав - Черно море

Петър Григоров ще е главен арбитър на Хебър - Спартак (Варна)

По материала работи: Слав Велев
Снимка ИВАЙЛО БОРИСОВ

Рекордьорът по мачове в елита – Николай Йорданов ще ръководи първия двубой на Черно море от пролетния полусезон срещу Дунав. Моряците гостуват на градския стадион в Русе в неделя 16 февруари от 17 часа в среща от 21-ия кръг. Помощници на Николай Йорданов ще са Мартин Венев и Мирослав Иванов, а съдийски наблюдател ще е Георги Нарлев. За последно Йорданов ръководи мач на Черно море на 5 ноември миналата година, когато моряците отстъпиха пред собствена публика на ЦСКА с 0:2. Първият двубой между Черно море и Дунав този сезон, завърши наравно 1:1. Равенство, една победа и две загуби имат моряците при гостуванията си в Русе за шампионатни двубои през последните 4 години. Преди подновяването на настоящата кампания в елита Черно море заема шестата позиция с 29 точки, Дунав са 11-ти със 17.
 

Петър Григоров ще е главен арбитър при гостуването на Спартак Варна на Хебър в Пазарджик. Двубоят от 20-ия кръг, с който се подновява сезонът във втора лига ще се изиграе в неделя, 16 февруари от 14 часа. Помощници на Петър Григоров ще са Петър Джугански и Георги Великов, а съдийски наблюдател ще е Милко Николов.  Соколите са предпоследни във временното класиране във втора лига с актив от 9 точки, Хебър са седми с 27.

 

Полина Петрова

Коментари

Новини Варна