IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
19:40 | 20 февруари 2020
Обновен: 11:18 | 15 април 2024

Първи снимки от семинара във Варна за KWU International Professional league

Събитието предшества бойната гала SENSHI 5

По материала работи: Борис Проданов
Легендата Ернесто Хуст (ВДЯСНО). Снимки ФЕЙСБУК

Първа тренировка във Варна се проведе тази вечер като част от международния семинар KWU International Professional league. Заниманията са до 23 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, непосредствено преди петото издание на бойната гала SENSHI. Семинарът е насочен към инструктори, състезатели и съдии и ще бъде по правилата на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League). Интересът към него е огромен. Успешно преминалите обучението ще получат диплома, съобщава boec.bg.

Шихан Александър Пичкунов (вляво) и Петер Артс (в средата).

 

Планирани са общо 7 тренировки, като три от тях са по иайдо. Останалите ще бъдат водени от ВИП гости и световни бойни легенди в лицето на холандските величия Ернесто Хуст, Петер Артс и Семи Шилт, както и сериозното руско присъствие на шихан Рамил Габасов и шихан Александър Пичкунов, и не на последно място българското участие от страна на шихан Иво Каменов – изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България, и шихан Асен Асенов – член на УС на Българската карате киокушин федерация и първият златен медалист от Европейско първенство по киокушин за България.

 

Шихан Александър Пичкунов

 

В петък ще бъде проведен и Съдийски семинар, който ще бъде воден от шихан Рамил Габбасов, шихан Александър Пичкунов, шихан Асен Асенов и семпай Николай Атанасов.

 

Елитната бойна гала SENSHI 5 в събота от 19 ч. в зала "Конгресна" на ДКС във Варна ще предложи на феновете общо 9 мача в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO K-1, WAKO PRO Low kick. Цялата гала може да гледате безплатно по международната онлайн телевизия FITE.TV, както и на www.boec.com.

Семи Шилт

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба и са с цени 10 и 20 лв. За повече информация за SENSHI, следете уебсайта www.senshi.com, както и социалните мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/

 

Прочетете още: Филмовата звезда Ники Илиев ще води SENSHI 5 във Варна

Коментари

Новини Варна