IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
13:55 | 19 юни 2017
Обновен: 16:41 | 28 февруари 2024

Спипаха издирван нашенец в Сан Ремо

Българинът извършвал финансови престъпления и измами

По материала работи: Пламен Янков
Спипаха издирван нашенец в Сан Ремо

52-годишен българин, издирван в цяла Европа заради финансови престъпления и измами, е бил арестуван в четиризвезден хотел в Сан Ремо, съобщи в."Стампа". Не се уточнява името на българина.

 

Според изданието, цитирано от "24 часа", той карал ваканция на ривиерата, наслаждавайки се на гледка към морето от хотелската си стая и на младата си и хубава приятелка.

 

Българинът, който бил търсен с европейска заповед за арест, бил разпознат по време на закуска в хотела. Това станало благодарение на компютърната система за разпознаване на гостите на хотела. Полицията се намесила с изключителна дискретност, за да не смущава гостите на хотела.

 

Заповедта за арест на българина му била връчена в хотелската стая. След формалностите по арестуването той бил отведен в ареста и сега очаква фиксирането на заседание на Апелативния съд в Генуа във връзка с потвърждаването на процедурата по задържането и евентуалното екстрадиране.

 

Според "Стампа" българинът смятал, че е на сигурно място в Италия, като се има предвид, че използвал истинските си документи.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна