IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
08:44 | 15 юли 2019
Обновен: 20:51 | 9 април 2024

900 000 души ще щурмуват "Зона 51", искат да видят НЛО

Американските ВВС обаче са готови да стрелят

По материала работи: Пламен Янков
900 000 души ще щурмуват "Зона 51", искат да видят НЛО

Почти 900 000 души са заявили готовност да щурмуват мистериозната "Зона 51" в САЩ с една цел – да видят дали правителството на САЩ крие извънземни.


Събитието се организира във Facebook и събра доста последователи.


Планът на ентусиастите да видят отблизо извънземните е да се съберат в долината Амаргоса, Невада и да се постараят да се промъкнат край гардовете на добре охраняваната "Зона 51" и да разгледат мястото.


Събитието, озаглавено "Не могат да спрат всички ни" се превърна в интернет сензация.


Според организаторът на смелия план, ако всички се съберат в туристическия център и влязат координирано, ще успеят. Дори е твърдо решен, че ако всички тичат като герой от "Наруто", може и да избегнат куршумите на охранителите.


Уви, събитието е фалшиво, а дори и да не беше - едва ли стотици хиляди хора биха останали незабелязани в "Зона 51". За привържениците на теориите на конспирацията обаче остава да се надяват.


Говорител от американските военновъздушни сили обаче предупреди всички потенциални нарушители, че армията е готова за ответни действия, пише "Independent", цитиран от Dnes.bg.


"Зона 51 е отворено поле за тренировки на американските ВВС", казва той и допълва, че не съветва никой да пристъпва в зона, където се тренират американски войници.


"Американските ВВС са винаги готови да защитават Aмерика", заявява той.


Четете още: Съществуват ли извънземни? Хванаха радио сигнал от друга галактика
 

Коментари

Новини Варна