IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
18:17 | 27 декември 2019
Обновен: 21:48 | 22 април 2024

На 29 с 8 деца, от които 5 са бебета и изпиват 21 литра мляко седмично (СНИМКИ)

Животът на Ким Тучи - ЛЮБОВ само с главни букви

По материала работи: manager
На 29 с 8 деца, от които 5 са бебета и изпиват 21 литра мляко седмично (СНИМКИ)

През януари петзнаците на австралийката Ким Тучи ще навършат четири години. Когато бебетата се раждат Ким вече има син Кърт на 12 години от предишен брак и дъщери Ава (на осем), и Индиана (на шест) от съпруга си Вон (на 35 г.). Петзнаците - едно момче, Кийт и четири момичета, Али, Пенелопа, Тифани и Беатрикс са заченати по естествен път и се раждат през януари 2016 г. 

 

Как го прави?

 

Ким споделя за kidspot.com.au, че на седмица харчи за храна около 205 долара, като "гони" промоциите в магазините и купува максимално най-евтините продукти. Задължителни са плодовете, зеленчуците, 21 литра мляко, 7 хляба и разбира се... тоалетна хартия - от най-евтината.

 

За да изхрани 10 човека на ден тя приготвя огромни количества ризото или паста, като споделя, че всички обичат най-много спагети болонезе.

 

Най-голямо предизвикателство се оказало да научи петзнаците да ползват сами тоалетната. Наградата за успех била посещение на Макдоналдс, но това рядко за семейството удоволствие, при наличие на осем деца им струвало по 90 долара на посещение.

 

Друг огромен проблем е гардероба на петзнаците, които вече започват да изказват предпочитания към отделни марки и стилове. 

 

За да успее да "презареди батериите" Ким всяка вечер командва в 18:30 "по леглата" и се радва на относително спокойствие чак до 7 сутринта.

 

Ким споделя, че със съпруга й се опитват да отделят достатъчно време за всяко едно от децата, но все по-рядко им остава време един за друг и си пожелава през Новата година да поработят и върху този проблем.

 

 

 

Превод от английски Черно море

Коментари

Новини Варна