IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Телевизия Черно море
12:39 | 5 май 2016
Обновен: 21:29 | 14 април 2024

В "Утро в нашия град“ на Гергьовден очаквайте

По материала работи: Златина Добрева
В "Утро в нашия град“ на Гергьовден очаквайте

В празничното издание на „Утро в нашия град“ на 6 май очаквайте:

 

Пази ли Варна паметта на героите, загинали във войните ще научите в минутите след 8 часа от Николай Савов, историк и главен експерт „Естетизация на градската среда” към дирекция „Култура и духовно развитие” в Община Варна.

 

Кои са най-интересните експонати в юбилейната изложба „100 години подводно плаване в България” на Военноморския музей ще научим след 7:40 ч., навръх празника на Българската армия, от д-р Мариана Кръстева, директор на културната институция.

 

Навърх Гергьовден ще Ви срещнем и с един от най-именитите варненци, носещи името Георги – Жоро Степа. Срещата на Кирил Аспарухов с Георги Пейчев ще може да видите минути след 8 часа.

 

Кои са най-актуалните заглавия от седмичния киноафиш? Трейлъри и кратко резюме на филмите очаквайте след 8:40 ч. в традиционната ни рубрика „Кокошинки“ с Александър Гълъбов.

 

От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с поета Георги Венин.

 

Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.

 

Задавайте вашите въпроси към нас и нашите гости на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна