В „Утро в нашия град“ на 24 февруари ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 23 Feb 2017 | 13:19

В „Утро в нашия град“ на 24 февруари очаквайте:


Банкок - градът на ангелите. Повече за това как в столицата на Тайланд се преплитат пищната красота на Азия и модерният начин на живот, ще научите от рубриката „Крайбрежни градове по света“.


Кои ще са акцентите в тазгодишния ученически конкурс „Моята България“ и какви са последните успехи на младите варненски творци от школите на ОДК, ще разберем след 8 часа от Монка Николова, директор на комплекса.


Как да преодоляваме трудностите по пътя към целта и сбъдването на нашите мечти, ще научите след 8:30 часа от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“.


Кои са филмовите премиери за седмицата и как може да спечелите билети за най-новия български филм "Пеещите обувки", ще видите след 8:50 часа в рубриката „Кино с Александър Йорданов“. 


В минутите за култура от 9 часа очаквайте срещата на Кирил Аспарухов с актьора Владислав Виолинов.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

 

Гледайте „Мацки параноички“ по ТВ „Черно море“

Коментари ( 0 )