IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
11:09 | 3 юли 2015
Обновен: 14:23 | 26 април 2024

Дават Варна за пример по ефективно управление на европейски средства

Делегация от родни кметове беше на посещение в Брюксел

По материала работи: Слав Велев
Кметът на Варна Иван Портних, заедно с колегите си от други български общини, се снимаха за спомен с председателя на ЕНП Жозеф Дол по време на посещението си в Брюксел.

Варна бе един от градовете, дадени като пример за ефективно управление на европейски средства през последните две години. Това стана по време на посещението на делегация от родни кметове в белгийската столица Брюксел. “Радвам се, че активната ни работа се вижда и оценява!”, коментира по този повод градоначалникът на Варна Иван Портних.

Той заедно с кметове от други областни градове посетиха Брюксел по инициатива на българските депутати от ЕНП. В централата на партията те са били приети лично от председателя на ЕНП  Жозеф Дол. Той е обещал на кмета на Варна и останалите български градове сериозна подкрепа за реализирането на проекти в общините и през новия програмен период, сподели Иван Портних в социалната мрежа.


Черно море

Коментари

Новини Варна