IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
12:01 | 15 август 2018
Обновен: 12:56 | 14 март 2024

Осъдиха условно и глобиха наркоразпространител във Варна

По материала работи: Борис Проданов
Осъдиха условно и глобиха наркоразпространител във Варна

 

След споразумение с Окръжната прокуратура във Варна наркоразпространител получи осъдителна присъда и глоба в размер на 5000 лева, съобщиха от ведомството.
 

Само 7 дни, след като е било образувано досъдебното производство срещу наркоразпространителя на марихуана и кокаин Християн П., той вече е с осъдителна присъда. Обвиняемият за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества се отказал от разглеждане по общия ред на наказателното дело срещу него за деяние по член 354а, ал. 1 от НК и сключил доброволно споразумение с Окръжната прокуратура във Варна, което състав на Варненския окръжен съд одобрил. 

 

Освен наказанието лишаване от свобода за срок от 3 години, чието изтърпяване е било отложено с 5-годишен изпитателен срок, Християн трябва да заплати глоба в размер на 5000 лева. 
 

На 3 август тази година у Християн са намерени и иззети 0,54 грама марихуана и  50,6 грама кокаин. Стойността на наркотиците възлиза на 11 082 лева.  

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна