IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
ТВ-видео
13:45 | 20 септември 2017
Обновен: 18:19 | 23 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 21 септември очаквайте

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 21 септември очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 21 септември очаквайте:


Кои са темите на 72-ата годишна среща на Общото събрание на ООН и основните предизвикателства пред организацията? Анализ гледайте в рубриката "Икономически спектър" в 7:40 часа.


Какво сочи анализът за качеството на храните, предлагани от варненските ресторанти и хотели през летния туристически сезон – Разговор с д-р Костадинка Маринова, началник отдел „Контрол на храните“ в ОДБХ – Варна.


Варненски ученици посетиха Конгреса на депутатите в Мадрид. Какви впечатления остави в местните младежи испанският парламент и коя е следващата дестинация към която ще се отправят, ще научим след 8:30 часа от Долорес Коева, ръководител школа "Европейски мост" към ОДК-Варна, както и от учениците Радослав Станимиров и Радост Денева.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с оперния артист Велин Михайлов и с хоровия диригент Крис Попов.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна