IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
ТВ-видео
14:30 | 11 октомври 2017
Обновен: 18:17 | 23 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 12 октомври очаквайте

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 12 октомври очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 12 октомври очаквайте:


Правителството на Каталуня подписа Декларация за провъзгласяване на независимост. Мадрид веднага я отхвърли. Какво следва? Анализ гледайте в рубриката "Икономически спектър" в 7:40 часа.


Кои са съвременните предизвикателства пред обучението на морските кадри и каква е ролята на Военноморското училище във формирането на съвременния световен плавателен състав, ще научим след 8 часа от проф. Нийл Бос, президент на IAMU и директор на Австралийския морски колеж.


Как да подготвим тялото си за студените дни и защо затлъстяването при децата се превръща в пандемия – Разговор със здравния инструктор Ники Суков.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с актрисата Емилия Радева.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна