IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
ТВ-видео
14:14 | 14 ноември 2017
Обновен: 02:50 | 30 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 15 ноември ще видите

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 15 ноември ще видите

В „Утро в нашия град“ на 15 ноември очаквайте:


Започва разчистване на изоставени автомобили от улиците на Варна. Повече подробности за общинската акция и санкциите за собствениците на излезли от употреба моторно-превозни средства, ще научим след 8 часа от инж. Младен Иванов, управител на ОП “Общински паркинги и Синя Зона”.


Стартира най-голямото есенно състезание по горско бягане и колоездене. Повече за поредното издание на Черноморски маратон „Ракитника“ ще разберете след 8:30 часа от организаторите Кремена Маркович и Николай Колев.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с двукратния шампион по латиноамерикански танци Сергей Хрусталев, състезател от КСТ „Одесос денс“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна