В „Утро в нашия град“ на 15 декември ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 14 Dec 2017 | 15:29

В „Утро в нашия град“ на 15 декември очаквайте:

 

Трико, носено от световната шампионка по художествена гимнастика Невяна Владинова, спечели международна награда за най-красиво трико за 2017 година. Негов дизайнер е варненката Невена Братанова, с която ще ви срещнем в минутите след 7:40 часа.

 

За първи път МБАЛ – Варна към ВМА провежда „Дни на науката“. Тази година здравното учреждение отбелязва и 25 години от създаването на отделението по хипербарна медицина, което обслужва хиляди пациенти и провежда множество тренировъчни и експериментални спускания с военни и цивилни водолази. Повече по темата ще научим от полковник доц. д-р Ивайло Въжаров – началник на здравното учреждение.

 

Крие ли капани коледното пазаруване ще научим след 8:30 часа от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“.

 

Кои са актуалните заглавия от филмовия афиш за тази седмица и за кой филм, може да спечелите билети за двама, ще научите малко преди 9 часа от традиционната ни петъчна кино рубрика.

 

В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с режисьора Цветан Янакиев и актрисата Емилия Спасова.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )