IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
ТВ-видео
15:58 | 14 февруари 2018
Обновен: 13:31 | 26 април 2024

В "Утро в нашия град" на 15 февруари ще видите

Само по ТВ "Черно море"

По материала работи: Слав Велев
В "Утро в нашия град" на 15 февруари ще видите

Какви са приоритетите в Общата селскостопанска политика на Европейския съюз и какво е мястото на България в нея, ще разберем от интервюто на Магдалена Петрова с Владимир Уручев, евродепутат и член на Комисията по земеделие и развитие на селските райони към Европейския парламент.

 

Клуб по плувни спортове „Астери“ Варна празнува 5 години от своето създаване. За успехите, трудностите и бъдещето на варненското плуване – говори основателят на клуба и треньор в него Гергана Василева.
 

Акустичен рок-концерт в подкрепа на малките пациенти от Клиниката по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Св. Марина“ организират във Варна. Повече за инициативата и за това как може да се включите в благородната кауза, ще разберем от организаторите Радослава Димова и Стоян Бурназов – Бурназа.
 

В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов със солистите на балетната трупа на Варненската опера Франческо Бруни и Даниел Стефанов.
 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна