IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
ТВ-видео
17:00 | 18 юли 2018
Обновен: 13:17 | 25 февруари 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 19 юли

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 19 юли

В „Утро в нашия град“ на 19 юли очаквайте:


Послания, предизвикателства и последствия от срещата между Тръмп и Путин в Хелзинки. Анализ по темата гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


Актуална информация за строителството на бул. "Левски" и останалите големи пътни ремонти във Варна, ще научим от Николай Пашов, изпълнителен директор на дружеството, ангажирано с изграждането на най-големите инфраструктурни обекти в града.


В навечерието на Международния ден на шахмата – за успехите на варненския шах и бъдещето на този спорт у нас. Разговор с шахмайсторите Красен Николов от клуб „Варна“ и Минко Шишков от клуб „Каиса“.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с актрисата Цветина Петрова, носител на награда „Варна“, за ролите й в постановката на проф. Пламен Марков „Влюбеният Шекспир“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна