Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 19 юли
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 18 Jul 2018 | 17:00

В „Утро в нашия град“ на 19 юли очаквайте:


Послания, предизвикателства и последствия от срещата между Тръмп и Путин в Хелзинки. Анализ по темата гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


Актуална информация за строителството на бул. "Левски" и останалите големи пътни ремонти във Варна, ще научим от Николай Пашов, изпълнителен директор на дружеството, ангажирано с изграждането на най-големите инфраструктурни обекти в града.


В навечерието на Международния ден на шахмата – за успехите на варненския шах и бъдещето на този спорт у нас. Разговор с шахмайсторите Красен Николов от клуб „Варна“ и Минко Шишков от клуб „Каиса“.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с актрисата Цветина Петрова, носител на награда „Варна“, за ролите й в постановката на проф. Пламен Марков „Влюбеният Шекспир“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )