IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
ТВ-видео
15:49 | 21 септември 2018
Обновен: 17:46 | 23 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 25 септември

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 25 септември

В „Утро в нашия град“ на 25 септември очаквайте:


Лоша инфраструктура тормози живущите в центъра на града. Какво се случва на ул. "Русе" и защо ремонтите заобикалят дупките около "Македонския дом", ще разберем от репортажа на Иван Барбов и оператора Цветелин Цветков.


Варна потъва в боклуци и прах. Има ли криза със сметопочистването и прекомерното запрашаване в града и как местната власт смята да се справи с проблема, ще научим от Николай Няголов, директор на Дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред” в община Варна.


След третата поредна титла на „Спартак“ (Варна) в плажния футбол – какви са следващите цели на клуба и как се развива този атрактивен спорт в България? Разговор с треньора Симеон Христов.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с писателя Васил Панайотов, за изключително успешния втори роман на автора – „Другата“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна