Какво ще видите в "Утро в нашия град" на 12 октомври
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 11 Oct 2018 | 14:38

Район "Младост“ празнува! Повече за програмата на честванията и бъдещото развитие на втория по големина район на Варна, ще научим от кмета на Христо Христов.

 

Предстоят ли нови маршрутни промени на градския транспорт и каква е нуждата от свежи кадри в общинския превозвач? По тези и още актуални въпроси, свързани с обслужването на автобусните и тролейбусни линии в града, ще разговаряме с инж. Злати Златев, изпълнителен директор на „Градски транспорт” – Варна.

 

Каква е ролята на училищните психолози и какви психични проблеми мъчат днешната младеж, ще разберем от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова.

 

В рубриката „Спортът на прицел“ с Илиян Койчев ще се „прицелим“ в престижния лагер по кик бокс и муай тай във Варна, организиран от Българската конфедерация, както и в предстоящите двубои на футболните ни национали срещу Кипър и Норвегия в Лигата на нациите.

 

Световноизвестният тенор от Италия Фабио Армилиато гостува в рубриката "Минути за култура". Очаквайте неговите откровения за неповторимия път на оперната сцена, както и за филмовото му приключение с Уди Алън в лентата "На Рим с любов".

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )