IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
ТВ-видео
14:00 | 25 март 2019
Обновен: 13:36 | 29 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 26 март

Само по ТВ "Черно море"

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 26 март

В „Утро в нашия град“ на 26 март очаквайте:


Защо вместо да намалява, заболеваемостта от туберкулоза не само се задържа на старите нива, но има и тенденция към увеличение? Повече за данните и анализа на последната кампания за безплатни профилактични прегледи, ще разберем от доц. Христо Ганчев, управител на Специализираната болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания.


Ще се подобри ли състоянието на инфраструктурата на най-голямата по територия община в област Варна? Разговор с инж. Красимира Дянкова, зам.-кмет на община Аксаково.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с дъщерята на големия български актьор Кирил Господинов – Веселина, за премиерата на книгата й „Баш майстор завинаги“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна