IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Начало
06:44 | 10 януари 2014
Обновен: 14:23 | 26 март 2024

Изоставен и останал без вечеря младеж опита самоубийство

Изоставен и останал без вечеря младеж опита самоубийство

По материала работи: Златина Добрева
Изоставен и останал без вечеря младеж опита самоубийство

23-годишен младеж скочи от парапет на паркинг в знак на отчаяние, че приятелката му го напуснала и останал без вечеря.
Инцидентът с К.Т. станал около полунощ зад зала "22 септември" в Благоевград, намираща се между сградите на общината и пощата.
Вчера приятелката на младежа, който е възпитаник на Дома за деца, лишени от родителски грижи, го напуснала. 23-годишният младеж живее на квартира в ж.к. "Еленово". Отчаян, той потърсил утеха при свой приятел, с когото се напили, съобщава БГНЕС.
Тогава изоставеният се сеща, че освен приятелката си е загубил и приготвяната всекидневно от нея топла вечеря. Съвсем отчаян младежът скача от стената на алеята, спускаща се към подземния паркинг между общината и пощата.
Сигналът за инцидента подава приятелят му, 23-годишният е транспортиран с линейка до Спешно-приемно отделение на МБАЛ. Бил толкова неконтактен, че дежурните лекари били готови да го вкарат в реанимация. Но поокопитил се, опиталият самоубийство започнал да буйства. Извикана е полицията и охраната на болницата, както и директора на дома, където е настанен по-малкият брат на пострадалия.
След като са му дадени успокоителни и прелята една банка глюкоза, неуспелият самоубиец се съвзел. За щастие след скока от 2 метра височина се приземил на краката си. Пострадала е само дланта му, има и охлузни рани по тялото.
23-годишният пак започнал да буйства и поискал да се прибере в празната квартира. След като се е подписал, че не желае хоспитализация, младежът е освободен.

Коментари

Новини Варна