IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 32°

За нас

Chernomore.bg е информационната медия на Варна, част от Investor Media Group.

Нашата цел е да информираме читателите си за новините в реално време, а именно "Тогава, когато се случват!"
Идеята ни е не само да извадим, а и да изведем от информационния поток най-важните теми и проблеми на морската ни столица. Да запознаем читателите ни с последните новини от България, от света. Да поразмишляваме върху бизнес моделите, спортните достижения, животът на звездите, като Ви ги предложим възможно най-бързо, обективно и интересно. 

Информационната агенция chernomore.bg се ръководи от основните правила в журналистиката, а именно - защита на правото на всеки да получава, разпространява и търси информация, право на лично мнение, правото на свобода на себеизразяването, свобода на словото, както и отговорността да се съмняваш и да търсиш отговори на въпросите си. Нашите основни принципи са точност, обективност и бързина.

Chernomore.bg се придържа към основните етични норми, които са част от световните правила за журналистическа работа. Затова при нас се изключват информации, коментари или анализи, както и мнения във форума, които призовават и насаждат религиозна, етническа, расова и полова ненавист. Тук няма материали или мнения на читатели, които съдържат обидни или вулгарни думи, а подобни коментари са подложени на редакторска намеса.
Предоставяме възможност за обратна връзка или опровержение в случай, че е нанесена обида, клевета или има невярна информация за дадена личност. 
Целта ни е да бъдем медиатори между аудиторията и хората на деня, тези от света на политиката, икономиката, културата и спорта.

В Chernomore.bg всеки коментар и новина са отделени в специални рубрики и не допускаме лично мнение или пристрастия в информационните ни материали.
Всеки текст е подписван с името на автора и/или източника, който е използван и цитиран. Надяваме се примерът ни да бъде последван от всички колеги, които ползват и се позоват на наша информация да бъдат коректни в цитирането й. 

В своята работа използваме всички технически възможности на компютърните технологии и възможностите, които дава търсенето и предоставянето на информация в интернет.

Очакваме и Вашите сигнали на електронната ни поща: media@chernomore.bg.

Ние работим за Вас!

От екипа на ИА "Черно море"