IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Начало
11:10 | 23 август 2014
Обновен: 16:56 | 19 март 2024

Хванаха над 3,5 т канабис в Петричко и Гоце Делчев

Хванаха над 3,5 т канабис в Петричко и Гоце Делчев

По материала работи: Златина Добрева
Хванаха над 3,5 т канабис в Петричко и Гоце Делчев

Продължават действията на служителите на вътрешното министерство за противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества на територията на област Благоевград, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Вчера около 10 часа е проведена специализирана полицейска операция в землището на село Драгуш, община Петрич. При извършените оперативни действия униформените служители на ГД „Криминална полиция“, ГД „Гранична полиция“, и ОДМВР-Благоевград проверили девет поземлени имота. В нивите полицаите открили 915 стръка зелена листна маса с общо тегло от 3505 кг., реагираща на канабис.
По същото време служители от РУП-Гоце Делчев и техни колеги от ГПУ-Гоце Делчев извършили проверка на нива в землището на село Лъки. Там били открити 115 стръка зелена листна маса с тегло от близо 98 кг. Проба от откритите растения при полевия наркотест реагирала на канбис.
Образувани са досъдебни производства и са уведомени районните прокуратури в Петрич и Гоце Делчев. Работата по случаите продължава.

Коментари

Новини Варна