IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
14:00 | 12 юли 2014
Обновен: 17:14 | 25 март 2024

14-годишна пострада след скок от бургаския мост

14-годишна пострада след скок от бургаския мост

По материала работи: Златина Добрева
14-годишна пострада след скок от бургаския мост

14-годишно момиче от София пострада след скок от бургаския мост. През лятото масово се нарушава забраната за скачане от съоръжението.
Тийнейджърката и компанията й се забавлявали на моста със скокове. След неуспешно изпълнение момичето изплувало, но се оплакало от болки в гърба. Пострадалата е транспортирана до бургаската болница, където изследванията са показали, че няма сериозни травми. Освободена е за домашно лечение, съобщи БНР.
Скачането от съоръжението е забранено, но опасното развлечение е любимо за непълнолетните. Спасителите също не отговарят за безопасността на децата, защото мостът е извън охраняемата зона.
"Самият мост не е в нашата зона, а следващата зона, виждате ли от другата страна, 20 метра от моста също пише неохраняема зона е насам. Ние какво можем да направим", обясни един от спасителите, цитиран от БГНЕС.
Велопатрули на общинска полиция следят да се спазва забраната за скачане от бургаския мост, но въпреки това тийнейджърите редовно я нарушават, а тъй като са малолетни, не могат да им бъдат налагани глоби.

Коментари

Новини Варна