IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
06:29 | 13 юни 2014
Обновен: 10:36 | 17 април 2024

ГЕРБ към кабинета: Не губете времето на народа

ГЕРБ към кабинета: Не губете времето на народа

По материала работи: Златина Добрева
ГЕРБ към кабинета: Не губете времето на народа

Бурни викове „Оставка“ от опозицията съпроводиха влизането на премиера и министрите в пленарна зала за гласуването на вота на недоверие.
Не губете повече времето на българския народ. Вашето време свърши, подайте незабавно оставка, призова Цвета Караянчева от ГЕРБ, която прочете декларация от името на Парламентарната група.
Основателни са съмненията, че кабинетът се опитва в последните си дни да замете следите си, това води до разпад на държавността, изтъкна тя.
По думите й след навършване на една година от управлението на новата тройна коалиция БСП, ДПС и „Атака“ държавата е в институционална криза.
Тя изтъкна, че в основата на спирането на европейските програми е корупцията. Шумно прокламираните действия на управляващите срещу битовата и организираната престъпност се оказаха само пиар ходове, обвини Караянчева. По думите й МВР пазело властта от общественото недоволство.
Заради непрозрачното и задкулисно управление ЕК размаха пръст на България за случващото се в енергетиката, посочи още тя и допълни, че страната ни е получила „звучен шамар“ от Брюксел – наказателна процедура.

Коментари

Новини Варна