IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
17:49 | 6 август 2014
Обновен: 12:30 | 15 април 2024

Пеевски в битка за трети депутатски мандат

Пеевски в битка за трети депутатски мандат

По материала работи: Слав Велев
Пеевски в битка за трети депутатски мандат

Всички девет общински организации на ДПС в област Пазарджик са номинирали Делян Пеевски за участие в листата на партията на предстоящите избори на 5 октомври. Това означава, че Пеевски ще се бори за трети депутатски мандат, съобщава БиТиВи, позовавайки се на информация от партийната структура в областния град, предаде news.bg.

Преди изборите за Европарламент много от местните структури харесаха Пеевски за евродепутат. Той спечели място в ЕП, но впоследствие се отказа от него, преотстъпвайки го на бившия екоминистър Искра Михайлова.
Централата на ДПС събира номинации за партийните листи по места до 15 август

.
Делян Пеевски бе депутат в два парламента - в 41-ото и в 42-ото Народно събрание, като и двата пъти бе избиран от Пазарджик, където беше и водач на листата.

Името на Пеевски беляза най-големия скандал по време на управлението на кабинета „Орешарски", който го номинира за председател на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) само дни след встъпването си в длъжност през 2013 г.

Коментари

Новини Варна