IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Начало
13:22 | 10 юни 2014
Обновен: 05:00 | 12 май 2024

20 дни по-рано продават билети за влаковете до морето

20 дни по-рано продават билети за влаковете до морето

По материала работи: Златина Добрева
20 дни по-рано продават билети за влаковете до морето

БДЖ въведе двадесетдневна предварителна продажба на билети за удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак до морските градове Варна и Бургас през летния сезон, съобщават от дружеството. Предварителната продажба ще бъде в сила до 30 септември 2014 г.
Предварителна продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната.
На пътниците, които желаят да пътуват в спален или кушет вагон, е предоставена възможност да закупят спално място 30 дни преди датата на пътуване. 30-дневният срок за предварителна продажба на спални и кушет места важи през цялата година.
Клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на официалната интернет страница на националния железопътен превозвач.

Коментари

Новини Варна