IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
10:44 | 13 юни 2014
Обновен: 01:16 | 21 април 2024

Футболна топка за рожденика Борисов

Футболна топка за рожденика Борисов

По материала работи: Златина Добрева
Футболна топка за рожденика Борисов

Рожденикът Бойко Борисов ще получи футболната топка на Световното първенство в Бразилия като подарък от Народното събрание.
Лидерът на ГЕРБ, известен с футболните си пристрастия и участието си в отбора на „Бистришките тигри“, в момента е на посещение във Вашингтон.
Председателят на парламента Михаил Миков обяви, че ще занесе топката в протокола, защото тя е протоколен подарък. На въпрос означава ли, това, че управляващите „прехвърлят топката“ на ГЕРБ, Миков отговори: „Всичко означава, много неща“.
Всеки може да тълкува както си иска, включително да разглежда топката като въздух под налягане, защото тя това представлява, обясни още той пред dnes.bg.
Според него вече е банално да се подари кафеварка (след споровете за запечатаната стая, ползвана от ГЕРБ и кафеварката на Борисов в нея – бел. ред.), а подаръкът е актуален, защото сега „светът е футбол“.
Междувременно Бойко Борисов пусна снимка с празнична торта в профила си във Facebook. На фотоса лидерът на ГЕРБ позира с фланелка на любимия си футболен отбор - "Реал Мадрид".

Коментари

Новини Варна