IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
05:13 | 16 юни 2014
Обновен: 12:41 | 15 април 2024

57-годишен стреля по хора от балкона си в столицата

57-годишен стреля по хора от балкона си в столицата

По материала работи: Пламен Янков
57-годишен стреля по хора от балкона си в столицата

Един човек беше леко ранен, след като 57-годишният собственик на транспортна фирма откри огън от балкона на жилището си на столичната улица „Софроний Врачански” вечерта в неделя.

Стрелецът е задържан, все още не са ясни мотивите му.
Зам.-директорът на СДВР Христо Терзийски каза пред bTV, че са получени 4 сигнала от граждани между 20:45 и 21:00 часа и на място са били изпратени екипи 3 РПУ и специализираните полицейски сили. Стрелецът е бил задържан, като „след извършена проба се установи, че лицето е употребило сериозно количество алкохол”.
Простреляният е палестински гражданин, като се е отървал само с драскотина в областта на седалището. Оказана му е медицинска помощ в болница, като все още не е ясно с какво е стреляно по него.
Терзийски посочи, че пострадалият е бил случайно преминаващ. Той отказа да коментира дали има конфликт между живеещите в квартала българи, араби и други чужденци. „Не може да се правят генерални изводи за района”, подчерта той.
Съседите на бизнесмена се върнаха по домовете си късно в нощта срещу понеделник.

Коментари

Новини Варна