IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Начало
13:40 | 2 октомври 2014
Обновен: 22:15 | 8 май 2024

"Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО" иска данъчни облекчения за малките и средни предприятия

"Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО" иска данъчни облекчения за малките и средни предприятия

По материала работи: Златина Добрева
"Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО" иска данъчни облекчения за малките и средни предприятия

"Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО" е за създаване на Национален фонд за подпомагане на Малките и средни предприятия.
На среща с представители на дребния, средния и туристическия бизнес, кандидатите от "Патриотичният фронт-НФСБ и ВМРО" Емил Димитров/Ревизоро/ и Живко Костадинов обсъдиха проблемите в бранша.
Малките и средни предприятия, според "Патриотичният фронт" са превърнати в дойна
крава от управляващите институци, като са подложени на задушаващ контрол и нормативен произвол. Те са отстранени от големите държавни и общински проекти.
"Патриотичният фронт - НФСБ и ВМРО" е за въвеждане на данъчни и лицензионни облекчения, както и за създаването на Национален фонд за подпомагане на малките и средни предприятия, както и за раздробяването на държавните и общински проекти на по-малки части, за да бъдат те достъпни за по-малки фирми.
Необходимо е създаването на "пътна карта на документооборота" за всеки бизнес, като по този начин се облекчи преодоляването на бюрократичните
пречки пред бизнеса на държавно и общинско ниво.
Държавните органи и служители трябва да осигурят пълно съдействие и комфорт на всяка фирма, произвеждаща за износ.
Туризмът в България и Варна бе другият основен проблем, който беше дебатиран на срещата.
Туризмът в България е нискобюджетен (алкохолен), традиционен плажен, развиван в неугледни бетонни комплекси с лоша инфраструктура.
"Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО" е за дългосрочна национална стратегия при насърчаването на нетрадиционните форми на туризъм-културен, медицински, археологически, селски, етнографски и пр., т.е да се използва многообразието на отделните региони. Развитието на медицинският туризъм ще е един от преоритетите, защото България е страна с професионално подготвени медицински кадри.
Туризъм без добра инфраструктура няма как да се развива. "Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО" са "ЗА" довършване на АМ "Хемус", но така също и за преоритетното изграждане на АМ"Черно море" и скоростният път Варна-Русе, по този начин ще се улесни и ублекчи достъпа до Североизточния регион на България.
"България над всичко" с бюлетина 24.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Новини Варна