IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
16:23 | 9 юни 2014
Обновен: 00:10 | 26 април 2024

НАП продължава с продажбата на автомобили

НАП продължава с продажбата на автомобили

По материала работи: Борис Проданов
НАП продължава с продажбата на автомобили

Националната агенция за приходите (НАП) продължава с продажбата на автомобили, установи репортерска проверка на chernomore.bg.
На сайта на данъчните има десетки обяви с предложения за участие в тайни търгове, на които се продават возилата. Честно казано съм скептично настроен към тези коли, тъй като цените са много ниски и не знам дали нямат фабричен дефект, сподели пред „Черно море“ Мартин Колев на 29 години от Варна. Младият мъж е любител на придвижването на четири колела и се смята за познавач.
Зависи от цената на въпросната кола. Ако е твърде ниска, а дефектът не е толкова сериозен, има шанс с малко инвестиции да си пригодиш колата за себе си, казва Мартин. Той обаче не е купувал досега автомобил от НАП.
Сякаш, за да потвърдят думите на Мартин Колев, данъчните са пуснали обява за търг за продажбата на „Рено Еспейс”. Автомобилът е произведен през 1994 година и се намира във Военната полиция в Шумен. Началната цена за колата е едва 720 лева, а депозитът за участие в търга е 144 лева. Тайното наддаване ще се състои на 30 юни тази година.
На същата дата данъчните във Варна ще проведат и търг за продажбата на лек автомобил „Опел Вектра”. Той се намира в КАТ - Шумен, и е с увредено предно, задно стъкло и странично ляво малко стъкло.
Возилото е без странично огледало. Колата е произведена през 1992 година. Началната цена на опела е 424 лева, а депозитът за участие в търга - 84 лева и 80 стотинки.

Коментари

Новини Варна