IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
10:49 | 17 юни 2014
Обновен: 22:47 | 1 май 2024

5 дни касите за ток няма да работят

5 дни касите за ток няма да работят

По материала работи: Златина Добрева
5 дни касите за ток няма да работят

От 20 до 24 юни включително няма да бъде възможно разплащането на касите в центровете за обслужване на клиенти, в паричните салони на Български пощи и Информационно обслужване, съобщават от Енерго-про. Неудобството се налага заради техническо обновяване на системата за обработване на клиентски заявки и разплащания. Компанията въвежда новa, съвременна версия на системата, с по-разширени функционалности, уточняват от дружеството.
Клиентите, които са забавили плащането на сметките си за електроенергия или срокът им за плащане изтича през посочения период, могат да използват касите на Изипей, както и касите на Фаст Пей, обявиха от компанията.
Алтернативните възможности за плащане на задълженията по безкасов път са: чрез директен дебит, банков превод, ePay, Transcard, iCard и др.
През тези няколко дни компанията ще продължи да обслужва всички постъпващи заявки, документи и искания на клиенти, но моли за разбиране, че са възможни затруднения.

Коментари

Новини Варна