IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Начало
09:04 | 12 септември 2014
Обновен: 17:39 | 17 април 2024

Какъв мъфин сте според зодията?

Какъв мъфин сте според зодията?

По материала работи: Златина Добрева
Какъв мъфин сте според зодията?

Обичате ли мъфини? А кой е любимият ви? Следващите забавни редове ще разкрият пред вас какъв вид мъфин сте според месеца и датата на раждане.
Овен – лимонов мъфин
Жената от зодия Овен е светла натура. Тя притежава сила, изобилие от самочувствие, силно независима е и активна във всички аспекти на живота. Към всичко това, тя често успява да покаже и своя темперамент и остри черти на характера. Всичко това събрано, кара мъжете да предпочетат нещо различно, като лимонов мъфин.
Телец – мъфин с шамфъстък
Редица проучвания и класации на световни модни списания показват, че едни от най-красивите жени са родени под знака на зодия Телец - Меган Фокс, Пенелопе Крус, Ума Търман и др. Жената Телец обича повече от всеки друг зодиакален знак да бъде под светлините на прожекторите. Тя винаги е мотивирана и успешна, но успява да балансира и никога не претендира че е лидер. Деликатна е и изкусителна, също като вкуса на мъфин с шамфъстък.
Близнаци – мъфин с течен шоколад и ядки
Жените представителки на тази зодия са големи авантюристки и интелектуалки. Те са силни и решителни, а тяхната гъвкавост винаги им помага в сложни ситуации. Но от друга страна са болезнено чувствителни, въпреки това да не личи под иначе строгата им визия.
Техният двойствен характер ги разделя, но и допълва, за да образува нещо наистина уникално като личност, също както шоколадът допълва вкуса на ядките.
Рак – мъфин с шоколад и крем с вкус на мента
Дамите от зодия Рак са срамежливи, на моменти твърде хладни, също като ментата, но и ярки в емоциите и любовта, което напомня за шоколада. Понякога са нестабилни и имат твърде високо его.
Лъв – мъфин с коняк, стафиди и сладко
Представителките на този зодиакален знак са ярки и изключителни жени. В живота винаги са водени от амбиции и гордост. Имат добри маниери, а чарът им е способен да плени всеки мъж, също както горещата комбинация от коняк, стафиди и сладко може да ви плени.
Дева – мъфин с горски плодове
Жената Дева е вярна на своята половинка в любовта. Тя винаги търси симетрията в отношенията. Добре организирана е и планира дългосрочно своите задачи. Нейното излъчване като аромат и цвят напомня много на горски плодове.
Везни – мъфин дъга
Също като дъгата личността на жената Везни е съвкупност от позитивизъм, чар и естетика. Опитва се да приеме всеки и всичко, което й се случва, но същевременно има голямо влияние върху хората около себе си.
Скорпион – мъфин с шоколад и чили
Жените Скорпион са прекалено силни по характер и това малко плаши силния пол. Страстни, но и парливи в любовта, с тях винаги е романтично и непредсказуемо. Биха искали да намерят мъж, който да доминира над тях, също както вкуса на чили чушките доминира над шоколада.
Стрелец – мъфин с бекон
Жените представителки на тази зодия търсят независимост. Те са ярки, умни и държат на половинката в любовта. Партньорът до тях трябва да бъде много търпелив, защото жените Стрелци са многопластови като характер, също като вкуса на мъфин с бекон.
Козирог – мъфин с крема сирене и билки
Жената Козирог изглежда студена, загадъчна и недостъпна, но отвътре се крие истински фонтан от чувства и емоции. Почти винаги е сдържана в комуникацията си, което действа като магнит на мъжете, също като комбинацията от крема сирене и билки.
Водолей – мъфин с орехи, моркови и бял крем
Жените Водолеи са спонтанни, общителни, креативни и много чаровни. Винаги са открити, а в любовта си са предани. Тяхната енергия никога не спира и те винаги са готови за нови предизвикателства.
Риби – ванилов мъфин
Тези дами са очарователни, мили, уязвими и беззащитни. Техният основен актив е женствеността. В работния процес са ефективни и гъвкави, а като стил на обличане предпочитат класическите изчистени линии и цветове.

az-jenata

Коментари

Новини Варна