IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Начало
06:13 | 21 май 2014
Обновен: 10:15 | 24 април 2024

МОТО отваря врати на входа на Морската градина

МОТО отваря врати на входа на Морската градина

По материала работи: Златина Добрева
МОТО отваря врати на входа на Морската градина

Тази вечер от 19 часа, МОТО – МОбилната ТОчка за културни контакти на #Варна2019, отваря официално врати на входа на Морската градина (срещу ФКЦ).
Артисти от младежките организации ИДЕА и Create и клубът по улични изкуства и есктремни спортове Power Jump, ще запалят двигателя на най-нестандартното културно пространство в града с огнено шоу, скачащи кокили, бодиарт и много музика.
В МОТО ще бъде подредена благотворителна изложба с произведения на фондация „Рая Георгиева“, чиято основна цел е подпомагане на млади артисти до 35 г. Хората с повечко свободно време могат да се пренесат в други измерения с книгите от Малка безплатна библиотека - проект на студенти от Икономически университет с награда от конкурса „Бранд Идея”. МОТО ще работи изцяло благодарение на екипа от доброволци на #Варна2019, към който всеки може да се присъедини.
За разлика от пристанището, където МОТО бе отворено за първи път по време на регатата „Тол Шипс 2014”, сега то ще стане запазена територия за всички хора с идеи, талант и желание за изява. МОТО ще осигури техническа възможност за всеки, който има какво да покаже. Можете да пеете, рисувате или дори да сготвите. Кампанията „Окупирай МОТО” можете да намерите на адрес moto.varna2019.bg.
Повече от месец МОТО ще бъде варненското островче за интересни контакти, споделяне и безплатен интернет. МОбилната ТОчка за културни контакти на #Варна2019 ще остане на входа на Морската градина до 30 юни.

Коментари

Новини Варна