IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Начало
20:47 | 2 февруари 2015
Обновен: 09:47 | 6 май 2024

Секс на тъмно пести от сметката за ток

30 годишните мъже били най-смели докато го правят на изгасена лампа.

По материала работи: Деян Михайлов
Секс на тъмно пести от сметката за ток

Три четвърти от британците се отдават на интимни ласки само на тъмно, като много от тях признават, че го правят, за да пестят от сметките за ток, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено по случай старта на новото игрово шоу "Пълно затъмнение".

Мерилин Менсът прави секс само на тъмно

Данните от анкетата, обхванала 2000 души, показват също, че 14 процента от жителите на Острова правят секс на тъмно, защото се притесняват, че изражението им по време на полов акт може да се стори отблъскващо на партньорите им.

30 годишните мъже са най-смели в секса на тъмно

Един на всеки 20 участници в допитването признава, че сексът на изключено осветление дава възможност да си представя, че "мачка чаршафите" с любимата си знаменитост.

"За човек потапянето в пълен мрак може да бъде ужасяващо преживяване. В подобни ситуации останалите му сетива се изострят, а въображението му се развихря.

За участниците играта "Пълно затъмнение" може да бъде силно изнервящо преживяване, което вероятно няма да искат да им се случи отново. В реалния живот обаче ограничаването на едно от шестте сетива в действителност може да достави удоволствие. Изглежда британците са склонни да проверят до къде може да ги отведе въображението им", казва Джейн Моут, говорител на телевизионния канал truTV, по чиято поръчка е направено проучването.

Коментари

Новини Варна