IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Начало
10:32 | 19 февруари 2015
Обновен: 03:44 | 2 юни 2024

Красавици с мотори събират пари за болни деца

За трета година рокерките от Moto Angels организират благотворителна акция за Баба Марта

По материала работи: Златина Добрева
Красавици с мотори събират пари за болни деца

Да подарим усмивка на детето ни, връзвайки му мартеничка, която ще донесе усмивка на друго дете. Това призовават от варненския дамски мотоклуб Moto Angels, който за трета поредна година организира благотворителна акция.
Няма по-тъжна картинка от детенце в болнични условия. Тази година целта ни е да помогнем за дълго отлаганата идея на ръководството на УМБАЛ "Св. Анна" във Варна, а именно изграждането на детски кът на открито за дечицата, които имат възможност да излизат от болничните стаи, обясняват дамите с мотори.
Те са подготвили мартенички, като набраната сума от продажбата им ще постъпи в сметката на болничното заведение, за да стартира реализацията на проекта за лелеяния детски кът.
Чак от Ихтиман получили подкрепа. Лиана Пейчинова, която изработва мартенички, им предоставила свои творения за добрата кауза.
Всеки може да помогне, като закупи мартеничка от  Moto Angels.
Първата кампания на красавиците с бензин в сърцата бе преди три години. Тогава събраха 1511 лева и стотинки за децата с нарушено зрение и множествени увреждания от СОУ "Проф. Иван Шишманов" в район „Аспарухово“, а миналата година 1911 лева и стотинки за помощното училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Кривня, община Провадия.

Коментари

Новини Варна