IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
15:00 | 20 април 2015
Обновен: 12:19 | 20 април 2024

Любовна драма вкара майка и щерка в болница

45-годишният Ромео разбил входната врата, нахлул в къщата и поискал да вземе изгората си

По материала работи: Деян Михайлов
Любовна драма вкара майка и щерка в болница

Майка и дъщеря от Аврен са в болница, след като любовникът на 26-годишната жена ги помля с брадва. Опасност за живота им няма. Те са настанени за лечение под лекарско наблюдение. Влюбеният кибритлия успял да избяга.
Любовната драма се разиграла в дома на двете жени. 45-годишният Ромео разбил входната врата, нахлул в къщата и поискал да вземе изгората си и да я отведе в дома си. 52-годишната майка на младата дама обаче не давала дъщеря си. Между нея и мъжът пламнал здрав скандал. Кибритлията хванал брадвата и погнал майката с нея. Съборил я с няколко удара на земята, грабнал 26-годишната си любима и я повел към дома си.
52-годшната жена успяла да се обади на 112. Полиция нахлула в дома на мъжа, където дъщеря й била намерена пребита на пода сред локва кръв.
В болницата се установило, че 26-годишната жена е с няколко счупени ребра и фрактура на черепа. Майка й е с фрактура на предмишницата, скъсано сухожилие на пръста на ръката, контузия на главата и коляното и прорезни рани по двете ръце. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Буйният селянин се издирва.

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна