IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Начало
19:39 | 19 май 2015
Обновен: 15:56 | 3 май 2024

В геймърски клуб жена роди, след това продължи да играе

Посетителка в компютърен клуб в Китай толкова била увлечена от играта си, че се отделила от екрана само за да роди и после се върнала, за да си доиграе. Младата жена родила направо на пода, след което отново застанала пред компютъра.

По материала работи: Пламен Янков
В геймърски клуб жена роди, след това продължи да играе

Посетителка в компютърен клуб в Китай толкова била увлечена от играта си, че се отделила от екрана само за да роди и после се върнала, за да си доиграе. Младата жена родила направо на пода, след което отново застанала пред компютъра. За това съобщава The Star, позовавайки се на местни медии.

Виковете на раждащата жена привлекли вниманието на останалите посетители в клуба. Те извикали линейка и й помогнали да роди. Подали й кърпа, но тя се отказала да се измие. Вместо това продължила да играе. За новороденото бебе се погрижили очевидците на необикновеното раждане. 

Както по-късно обяснила самата компютърна маниачка, тя се скарала с родителите си и избягала от дома си. Момичето щяло да се нанесе при любимия си, но изгубила портмонето си и решила да го изчака в компютърния клуб. Пристигналите спешни медици откарали почти насила родилката в болница. 

Коментари

Новини Варна