IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Начало
21:43 | 11 юни 2015
Обновен: 23:35 | 18 април 2024

Наръгаха с нож баща и син в автобус в София

Масово сбиване е станало около 19,50 ч. в автобус от столичния градски транспорт, съобщиха очевидци. Инцидентът е станал на ул. "Хан Кубрат" в жк "Надежда", близо до блок 102.

По материала работи: Пламен Янков
Наръгаха с нож баща и син в автобус в София

Масово сбиване е станало около 19,50 ч. в автобус от столичния градски транспорт, съобщиха очевидци. Инцидентът е станал на ул. "Хан Кубрат" в жк "Надежда", близо до блок 102. Няколко човека са се сбили в автобуса, след което шофьорът спрял. Боят завършил с удари с нож. Ранени са баща и син, които веднага са откарани в болница.

Лекарите се борят за живота на бащата. Той е откаран в "Пирогов".
59-годишният мъж е с наранявания в областта на гръдния кош, загубил е много кръв. Синът има рани по краката и ръцете, той е откаран във ВМА.
Нападателят е бил арестуван. Очевидци на ареста разказаха пред репортер на БЛИЦ, че той е бил облечен с бяла тениска, цялата оплискана с кръв, държал е нож и бухалка. Според тях нападателят и ранените баща и син не са се познавали. 

Коментари

Новини Варна