IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
20:52 | 16 юни 2015
Обновен: 18:23 | 29 април 2024

Маймуна открадна камера и си направи селфи

Макакът свил камерата, облизал я и се снимал

По материала работи: Ставри Таргов
Маймуна открадна камера и си направи селфи

На индонезийския остров Бали дългоопашат макак открадна от британска туристка камера GoPro и си направи с нея селфи, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА. 23-годишната Лизи Уеър, жителка на Северен Девън, разказва,
че била нападната от два макака. Единият се качил на главата й, а другият й откраднал камерата. Насочил я към себе си, облизал обектива, а след това започнал да си прави снимки.

Уеър твърди, че не се е уплашила и не се е разсърдила на животните. Представителите на фауната не за пръв път се опитват да си правят селфита. През 2014 година в английски сафари парк със смартфон се е снимала слоница. С хобота си животното на име Латаби докоснало екрана и си направило селфи.

А през май 2015 година орангутани в британски зоопарк са били научени да си правят снимки. Самите сътрудници на зоологическата градина дали на животните фотокамера, но след това имали проблем, когато се опитали да си я върнат обратно. В крайна сметка разменили техниката срещу банани, съобщава Dnes.bg.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна